کشک اعلای محلی

کشک تازه و خوب چگونه است؟

این سایت با کادری مجرب برای تهیه محصولات محلی و ارگانیک در خدمت هموطنان گرامی می باشد. کشک ها ی محلی ما گرفته شده از لبنیات تازه و کاملاً خالص می باشد که از دل طبیعت کوه های بختیاری گرفته شده است.

طرز تهیه ی کشک محلی :

محصولی از شیر است که چوپانان آن را درست می‌کنند. از جوشانده دوغ شیراز یا همان توف به دست می آید و بعد آنرا گلوله کرده و خشک می کنند

برای دیگر کاربردها، کشک (ابهام‌زدایی) را ببینید.

این ماده غذایی از خشک کردن توف(به زبان کردی و لری) یا همان شیراز(به زبان لکی) و محلی بدست می‌آید. کشک در آسیا بخصوص در ایران و افغانستان و دیگر کشورهای همسایه ارزش بالایی دارد. این خوراکی در گونه‌ها و رنگ‌های مختلف تولید می‌شود.

کشک با حجم کم خود، یک مادهٔ غذایی است که در بر دارنده تمامی ویژگی‌های شیر می‌باشد. کشک حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین است. میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می‌باشد که می‌تواند به عنوان یکی از تأمین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

پس از سفارش هموطنان عزیز در این سایت،ما در کمترین زمان ممکن محصول ارگانیک و مرغوب شما رابه روشی کاملاً بهداشتی به دست شما می رسانیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *